Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

De Coninck Wine, klassevol op alle wijngebieden

De Coninck Wine is een gevestigde waarde in de wereld van de klassewijnen. Opgericht in 1886, wordt wijnimporteur Maison De Coninck op vandaag door de vierde familiegeneratie vertegenwoordigd. Deze familiezaak beschikt over een assortiment van meer dan 500 000 flessen van grote namen uit verschillende wijnstreken – van Frankrijk tot Italië en Portugal.

Deze gepassioneerde wijnfamilie barst van de ambities. Zo namen zij in 1990 een wijndomein over in de gerenommeerde Bordeaux streek. Maison De Coninck is ook lid van BEL, Brussels Exclusive Labels – een vereniging van een 80-tal meest prestigieuze namen van de hoofdstad. Hun hoofdkwartier is gevestigd in Waterloo, waar zich een moderne, volledig ingerichte wijnkelder bevindt van meer dan 10 000m². Van daaruit bieden zij ook hun eigen leveringsservice over gans België. Om hun bereikbaarheid voor hun klanten gevoelig te verbeteren, werd beslist om 6 extra wijnboetieks en een online shop te openen. Eind 2023 opende de meest recente winkel te Overijse haar deuren.

Deze recente wijnboetiek straalt niet alleen klasse uit op vlak van het wijnassortiment, maar evenzeer qua interieur. Om de stroom- en datakabels op eenvoudige wijze doorheen de winkel op een gestructureerde manier te geleiden, werd geopteerd voor de STAGO kabelgoten. Naast hun gekende flexibiliteit en montagevriendelijkheid staat dit kabelgootsysteem garant voor een strakke, industriële look met hoge esthetische waarde. Omdat het belangrijk was dat ze met het zwarte plafond blendden, werd gekozen voor de zwartgelakte uitvoering. Onopvallend en tegelijk stijlvol! Terzelfdertijd zorgen de STAGO kabelgoten voor de perfecte ophanging voor de verlichtingsarmaturen doorheen de shop. Een dubbele win-win dus!

Zo dragen de STAGO kabelgoten bij tot de rustgevende sfeer waarin de bezoekers naar hartenlust hun favoriete wijnen kunnen degusteren.

GOOD TO KNOW: Deze kwaliteitsvolle design kabelgoten zijn zowel in metalen alsook zwartgelakte & witgelakte uitvoering uit voorraad leverbaar bij Stagobel. Meer weten hierover? Bekijk dit nieuwsbericht of de flyer!