Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK stuurt "De Draaiboom"

De firma De Draaiboom Gereedschappen nv is reeds meerdere generaties actief in de sector van de ijzerwaren en gereedschappen. Hoewel de particulier er ook terecht kan, bestaat het merendeel van het cliënteel uit de vakman en de industrie. Het ruime aanbod telt meer dan 500.000 artikelen, waaronder voornamelijk gereedschappen en ijzerwaren maar ook ladders, tuingerief, veiligheidskledij...

Het groeiende klantenbestand en artikelenaanbod noopte de zaakvoerders om uit te breiden. Zo werd gekozen om een nieuw pand te Wilrijk op te trekken, dat met de allernieuwste technologieën werd uitgerust. Zo werd voor de sturing van de verlichting en de stopcontacten gekozen voor het intuïtieve en flexibele TELETASK domotica systeem. De gebruikseenvoud en het veelvoud aan toepassingen kan rekenen op appreciatie van de gebruikers en een grote tevredenheid bij de zaakvoerders.

Dit complete bedrijfspand wordt gestuurd met een PICOS, de kleinste doch complete en gebruiksvriendelijke centrale van TELETASK. Met het AURUS OLED toetsenpaneel wordt de verlichting op passende wijze gestuurd. Zo kunnen verschillende sferen geactiveerd worden: tijdens de openingsuren wordt de gepaste verlichting en dito lichtintensiteit ingesteld terwijl het systeem na de werkuren in een sfeervolle nachtmodus overschakelt. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de tijdsklokken in de TELETASK centrale, de buitenlichtsensor, de koppeling met het inbraakalarm, drukknoppen en bewegingsmelders. De bediening van het systeem vanop afstand via de iSGUI maakt de gebruikseenvoud compleet.

Het TELETASK domoticasysteem werd vakkundig geïnstalleerd en geprogrammeerd door de firma  MVDB Electro, Michael Van Den Boogaart  uit Hemiksem.