Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Design STAGO kabelgoten bij "Maniet Luxus"

De winkelketen Luxus Chaussures behoort tot groep Maniet Luxus, een Belgische onderneming met 31 winkels, gevestigd in België en Luxemburg. Je vindt er een groot aanbod aan schoenen, kledij en tal van accessoires voor het hele gezin. Luxus streeft ernaar om kwaliteitsproducten, merken en diensten aan te bieden, steeds omkaderd door een professioneel advies van het LUXUS team in een gemoedelijke sfeer.

De bestaande Luxus verkooppunten ondergaan momenteel een restyling waarbij het bestaande winkelinterieur met het oog op functionaliteit, esthetiek en sfeer opnieuw ingericht wordt zodat elke winkel het synoniem wordt van absoluut winkelplezier.

Ook voor de geleiding van de nutsbekabeling en de ophanging van de verlichtingsarmaturen werd gekozen voor een functionele én stijlvolle oplossing: de metalen, zwart gelakte STAGO kabelgoten. Zij vormen tevens de draagstructuur waartegen verlichtingsarmaturen en andere technieken direct worden bevestigd.

Conform de nieuwe industriële trend worden deze design kabelgoten als zichtbare constructie gemonteerd. Zo zijn ze enerzijds de ideale manier om op de gewenste locatie de nodige verlichtingsarmaturen te voorzien en dragen ze ten volle bij tot het stijlvolle, industriële interieur … en indirect ook aan het winkelplezier!

Voor de vakkundige installatie werd beroep gedaan op installateursbedrijf M.Klinkenberg & Fils S.A. uit Milmort.