Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Stagobel kabelmanagement in Punch Powertrain

Punch Powertrain is een onafhankelijke leverancier van complete en vooral zuinige aandrijfsystemen. Met meer dan 45 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van ‘Continue Variabele Transmissies’,  heeft de onderneming haar productportfolio succesvol uitgebreid met o.m. aandrijfsystemen voor elektrische en hybride voertuigen.  Punch Powertrain, met hoofdzetel in Sint-Truiden, is een internationale speler met sterke aanwezigheid in Europa en China : naast zes R&D-centra telt het bedrijf drie productiefaciliteiten.

Als antwoord op de sterke groei werd de Belgische vestiging gevoelig uitgebreid met een nieuwe kantoorcomplex, een R&D toren, moderne productiehallen en een uitgebreid logistiek magazijn.

Voor deze uitbreidingen werden tal van materialen uit het Stagobel productenpakket geïnstalleerd. Zo werden voor de kabelgeleiding WIBE kabelladders doorheen de hallen gemonteerd. MENNEKES AMAXX contactdooscombinaties zorgen dan weer voor de nodige stroom- en datatoevoer op de gewenste locaties in de productie- en opslaghallen. DEHN componenten beveiligen de verdeelkasten op afdoende wijze tegen bliksem en overspanningen. In de kantoorgebouwen werd onder de valse vloer het PUK vloergootsysteem gemonteerd om de bekabeling naar de gewenste locaties te leiden. Voor de toevoer van stroom, data en audio op de werkposten in de bureelruimtes werd  geopteerd voor de IBConnect bureautica-aansluitingen.

De studie van de technieken werd uitgevoerd door SB Poelmans uit Lummen.