Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Kabeldistributie in H. Hart Leuven

Het regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven heeft de gezonde ambitie om continu te evolueren naar een steeds optimaler functionerend streekziekenhuis. Sinds begin 2004 worden tal van bouw- en verbouwingsprojecten gerealiseerd enerzijds om de evolutie in de geneeskunde bij te houden maar anderzijds om het comfort van de patiënten en medewerkers blijvend te optimaliseren.

Een kwaliteitsvolle zorgverlening is uiteraard enkel mogelijk als de nieuwbouw- en renovatieprojecten met kwaliteitsproducten uitgevoerd worden.

In het meest recente project werden de kantoren voor de administratieve diensten gerenoveerd. Hierbij werd gekozen voor een strakke aankleding met zo weinig mogelijke kleuren, ook voor de materialen van de kabeldistributie. Om alle ruimten op een eenvoudige manier van de nodige stopcontacten en datapunten te voorzien werden witte, enkelvoudige IDT distributiezuilen en bureauzuilen geplaatst, die ruimtebesparend én discreet opgesteld staan. Om op elke werkpost het kluwen van telefoon- en computerbekabeling te vermijden werd geopteerd voor de IBConnect bureauticaaansluitingen. Zo werden in de werkposten ruim 100 IBConnect Cubo's en Box'en geïntegreerd, die op discrete manier toegang geven tot data, multimedia en elektrische voeding. Dankzij de IDT zuilen en IBConnect bureautica-aansluitingen kon voor de kabeldistributie in het Heilig Hart Leuven de perfecte oplossing op maat
geboden worden.