Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK in de horeca

De Bed & Breakfast "Ledekant", gelegen in de pittoreske Vlaamse Ardennen, is gebouwd in harmonie met de landelijke omgeving maar met een volledig up-to-date en luxueuze infrastructuur, voorzien van alle comfort. De B&B beschikt over tal van faciliteiten. De  verlichting en verwarming/airco worden gestuurd via het TELETASK domoticasysteem.

Een gebruiksvriendelijke en perfecte bediening van verlichting en verwarming/airco wordt in elke kamer gegarandeerd door enerzijds meerdere stijlvolle en moderne AURUS bedieningspaneeltjes en anderzijds door een iPad, waarmee de gast bij aankomst met één druk op de knop door het TELETASK systeem in de juiste sfeer ondergedompeld wordt. De ingebouwde temperatuursensoren zorgen mee voor de regeling van de verwarming.

Ook de gemeenschappelijke ruimten worden volledig door TELETASK gestuurd. Daarenboven wordt in de wellness ruimte de RGB verlichting via het Aurus OLED toetsenpaneel aan de juiste kleur en sfeer aangepast. 

Relais & Châteaux Hotel Heritage, ooit een patriciërswoning, is gelegen in de historische binnenstad van Brugge. Dit viersterren luxehotel biedt zijn gasten een stijlvolle, elegante en luxueuze accommodatie, voorzien van domotica en alle comfort. Zo zijn alle  kamers voorzien van geïntegreerde en individueel regelbare airco/verwarming, een flatscreen... Ook de gemeenschappelijke ruimtes beschikken over alle mogelijke comfort.Voor de bediening van verlichting en verwarming werd gekozen voor het TELETASK domoticasysteem. Zowel in de kamers als in de gemeenschappelijke ruimtes kan de verlichting en verwarming/airco via Teletask op een perfect doordachte en zeer gebruiksvriendelijke manier optimaal gestuurd worden. Elke gast beschikt over een aantal keuzemogelijkheden om verwarming,verlichting en sfeer op zijn wensen af te stemmen. Met een eenvoudige druk op de knop kan de kamer in de juiste sfeer gebracht worden. De receptionist(e) heeft, door middel van de krachtige visualisatiesoftware, te allen tijde een perfect overzicht over de hele installatie. Zo kan hij (zij) alles naar wens centraal bedienen.