Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Een spare of strike dankzij STAGO kabelgoten?

Onlangs opende Bowling Stones een nieuwe vestiging te Waregem. Het bedrijf mag zich met haar vijf vestigingen in Antwerpen, Brussel, Oudenaarde, Wommelgem en nu ook Waregem tot de grootste bowlingketen van België kronen. Als locatie voor de Waregemse vestiging kozen ze de bovenverdieping van de onlangs volledig gerenoveerde Delhaizewinkel. De locatie is makkelijk bereikbaar en voorzien van een grote parking voor ca. 200 auto’s.

Bowling Stones is de nieuwe ontmoetingsplaats waar je naar hartenlust kan bowlen, karaoken, darten, biljarten maar evengoed rustig iets lekkers eten of drinken. Via tv- schermen voor live (voetbal)wedstrijden wordt een sportbar-vibe gecreëerd. Ook voor de organisatie van een groepsactiviteit zoals een zakelijk vergadermoment, teambuilding of familiefeestje, kan je er terecht. Deze nieuwe entertainment locatie beslaat 3.400 m². In een dergelijk project is de voorziening van stroom en internet een belangrijk element. Zowel de aanwezige technieken (verlichting, muziek, verwarming, airco, alarm, …) alsook de beschikbare activiteiten (bowlingbanen, karaoke-units, … ) moesten van stroom en internet voorzien worden.

De installateursfirma Electra Contractors uit Sint-Eloois-Vijve werkte voor dit project dan ook een degelijk en overzichtelijk kabelmanagement voor de geleiding van deze kabels uit. De keuze viel op de zwart gelakte kabelgoten van STAGO enerzijds omwille van hun flexibiliteit en montagevriendelijkheid maar anderzijds ook voor hun esthetische waarde. Dankzij hun zwartgelakte uitvoering blenden zij probleemloos én onopvallend in de zwarte plafondomgeving. Naast de kabelgeleiding dienen ze ook als bevestiging voor de verlichtingsarmaturen. Op die manier wordt het functionele probleemloos met het esthetische gecombineerd.

Dankzij de zwartgelakte kabelgoten worden de bowlingbanen bij Bowling Stones perfect uitgelicht wat ongetwijfeld tot een strike of spare zal leiden. ;)