Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Extra comfort en veiligheid in EHS

European Horse Services, gevestigd in de regio Brugge, is een logistiek bedrijf dat sinds 1992 instaat voor het efficiënt en veilig transport van paarden. Als full-service exportbedrijf beschikken ze niet alleen over de logistieke kennis, maar ook over alle topfaciliteiten om paarden de beste verzorging te bieden. Dit geldt ook voor het transport per vrachtwagen of vliegtuig, naar welke bestemming ook ter wereld.

EHS beschikt over meer dan 100 stallen met alle nodige faciliteiten voor de begeleiders. Om de sterke groei in goede banen te leiden heeft EHS recent geïnvesteerd in een nieuw gebouwencomplex met burelen, stallen, verzorgingsfaciliteiten en een piste.

De sturing van de verlichting en de toegangscontrole in het gebouw verloopt via het TELETASK domoticasysteem. In functie van de toegewezen toegangsrechten gekoppeld aan TELETASK wordt automatisch de juiste verlichting geactiveerd en de correcte poort geopend. Bij een nachtelijk bezoek van de veearts kan bijvoorbeeld eveneens vanop afstand via de iSGUI app toegang verleend en de verlichting geschakeld worden.Door het gebruik van deze app kan tevens het energieverbruik onder controle worden gehouden.

Uiteraard is ook een ‘alles uit’-functie voorzien, waarmee bij het verlaten van het gebouw alle lichten uitgeschakeld en de poorten gesloten worden.

Voor de geleiding van de kabels werden in het gebouw STAGO kabelgoten alsook PUK vloergoten geïnstalleerd. DEHN componenten zorgen dan weer voor een extra beveiliging tegen bliksem
en overspanningen.

Dit TELETASK domoticasysteem werd vakkundig geïnstalleerd en geprogrammeerd door de firma Kundalini Technics uit Roeselare.