Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

FrieslandCampina kiest voor WIBE

FrieslandCampina, producent van de welbekende merkproducten Campina, Cécémel, Nutroma, Joyvalle en Fristi verdubbelt zijn productiecapaciteit in Aalter. 

Begin 2011 startte de internationale zuivelonderneming FrieslandCampina met een groots investeringsproject op de productiesite in Aalter. Door deze investering wordt de productiecapaciteit zo goed als verdubbeld en worden 90 extra arbeidsplaatsen gecreëerd. Het project behelst tevens een grote investering op het vlak van engineering en nieuwe productielijnen in nieuwe gebouwen.

Het is bekend dat in de voedingsindustrie integrale kwaliteitszorg en hygiëne van het grootste belang zijn. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de materialen die op de productielijnen gebruikt worden. Het is dan ook logisch dat voor de kabelladders op de afvullijnen resoluut gekozen werd voor WIBE kabelladders KHZP in roestvast staal AISI 316L in een verticale opstelling en dat voor de detailbekabeling gebruik werd gemaakt van Pemsa draadgoot, eveneens in roestvast staal.

Tenslotte vestigen wij er nog eens de aandacht op dat roestvaste producten van WIBE ontworpen zijn voor gebruik in agressieve omgevingen, zowel binnen als buiten, in industriële zones met hoge luchtvervuiling of vochtigheid, chemische industrie, zuivelbedrijven, kunstmeststoffabrieken, cellulose-verwerkende bedrijven, enz.