Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Ghelamco Arena

  Het nieuwe multifunctionele voetbalstadion van KAA Gent 

Op 17 juli jl. speelden de Buffalo's hun eerste officiële wedstrijd in de Ghelamco Arena. Het nieuwe voetbalstadion van KAA Gent biedt ruimte voor voetbal en bijhorende faciliteiten, kantoren en commerciële activiteiten. Het is gelegen in het Artevelde Park, vlakbij het knooppunt van de R4/E17 en E40.

Voor dit project werden tal van Stagobel oplossingen gekozen om de bekabeling in goede banen te leiden. Zo leiden de WIBE kabelladders type KHZPS (1500m) de vermogenkabels tussen de verschillende transformatoren en stroomgeneratoren. De combinatie met de WIBE pendels en steunen zorgt voor een gestructureerde en gebruiksvriendelijke ophanging. De andere nutsleidingen en voorzieningen (ook deels HVAC / horeca) werden geplaatst in de inschuifbare geperforeerde Pemsaband kabelbaan (6500m). Een deel van de binnenverlichting (o.a. voor de business lounge)werd gemonteerd aan de gesloten inschuifbare Inducanal goot (5500m) van PEMSA, die zichtbaar is tussen de witte wolken en de blauwe verlichting, de 2 officiële kleuren van de Buffalo's. Voor de voeding naar kleinere lokalen en de brandbeveiliging werd geopteerd voor de PEMSA draadgoot en de aluminium wandgoten van NORDIC. De AMAXX contactdooscombinaties worden dan weer toegepast om de voeding van de mobiele keukens te verzorgen. Tenslotte werd in de afdeling administratie de toevoer van de leidingen discreet voorzien via PUK vloerdozen.

Door de installatie van tal van Stagobel oplossingen voor het kabelmanagement draagt onze firma haar steentje bij tot de Gentse leuze "Our future starts here".