Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Het Stagobel cable management

Aluvision, gevestigd op het industrieterrein-zone 9 te Deinze, ontwikkelt en produceert een modulair aluminium systeem voor de standbouw-, interieur- en eventsector wereldwijd. Dankzij een uniek kadersysteem kan elk ontwerp sneller, efficiënter en op een ecologisch verantwoorde manier opgebouwd worden. Zo kunnen rechte en gebogen paneelwanden, doekwanden en ophangstructuren via dit systeem heel eenvoudig gerealiseerd worden. Daarnaast is Aluvision ook gespecialiseerd in LED oplossingen voor het uitlichten van designobjecten, displays en grote doekbespanningen.

Recent werd de vestiging, waar een 50-tal mensen tewerkgesteld zijn, in oppervlakte gevoelig uitgebreid met extra demo-, magazijn- en productieruimte.

Voor de stroomvoorziening naar de machines werd gebruik gemaakt van WIBE kabelladders type KHZPS, die voor een stevige en efficiënte verbinding zorgen tussen het hoge plafond en de werkvloer. Voor de geleiding van de kabels rondom de werkplaats werden ca. 700 m Pemsaband kabelbanen geïnstalleerd, zowel via wandsteunen als in C-beugels.

Daarnaast werden in de vloer van de nieuwe showroom en de demoruimte PUK vloerdozen - deels in een kunststof en deels in een inox uitvoering - geplaatst, die voor de nodige stroomvoorzieningen zorgen.

Ook in Aluvision leiden de Stagobel oplossingen de kabels steeds in goede banen.