Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG & Enso District Hotel: a perfect match

Enso District Hotel, gelegen in de bruisende buurt Duinenwater te Knokke-Heist, tilt gastvrijheid naar een nog hoger niveau.

Dit prachtige hotel beschikt over 34 unieke kamers met een interieurconcept dat een rustige en ontspannen sfeer uitstraalt. Alle kamers beschikken over alle comfort, een eigen terras en een in-room experience tablet. Via deze tablet kunnen de hotelgasten alle aanwezige technieken zoals verlichtingen, temperatuur, multimedia, verduistering … bedienen maar evengoed een à la carte ontbijt bestellen of  hun check-out regelen. Dankzij dit intuïtief hospitality concept voelen de gasten zich meteen thuis – van zakenreizigers tot gezinnen op vakantie. 

Eigenaars Tim De Taeye en Tine Vanparijs namen de interieurinrichting via Scratch Studio, hun creatieve design & build onderneming, voor hun rekening. Voor hen was het prioriteit om hun gasten een hotelervaring van topkwaliteit in zowel service als inrichting aan te bieden. Het resultaat is een design hotel in Japandi-stijl vol luxe en elegantie. Alle designelementen moesten dan ook in dezelfde lijn liggen, zo ook het schakelmateriaal.  

De keuze hiervoor viel op het design schakelaar gamma JUNG LS 990. Dankzij de tijdloze elegantie is het LS 990 schakelmateriaal dé klassieker onder de vlakke schakelaars. Met zijn strakke vormgeving, groot bediencomfort en helder design blendt hij perfect in dit interieurconcept in. Voor het ENSO District Hotel werd de uitvoering in Alpine wit gekozen. De perfecte match in dit unieke kader.

De bediening van de aanwezige technieken gebeurt met het JUNG KNX Smart Building systeem. Via de JUNG F10 schakelaars wordt de kamerverlichting probleemloos – en dankzij de gegraveerde icoontjes - intuïtief bediend. Via de koppeling van het JUNG KNX gebouwenbeheersysteem met de DigiValet software kunnen alle technieken ook via de beschikbare tablet bediend worden. Zo kan de hotelgast intuïtief de verlichting, multimedia … naar wens regelen. De aanwezige modulaire JUNG Plug & Light ledspots aan het hoofdeinde van elk stapelbed in de familiekamers zorgen voor de perfect dimbare ledverlichting in het JUNG design. De aanwezige JUNG stopcontacten met USB-laadpunten bieden de mogelijkheid om in één stopcontact naast een ingeplugd toestel ook bijvoorbeeld een tablet of smartphone op te laden. Vermelden wij tenslotte ook dat de JUNG LS 990 hotelkaartlezer voorzien werd, die garant staat extra comfort voor de hotelgast en energiebesparing voor het hotel.

Het gebouwenbeheersysteem werd op vakkundige wijze geïnstalleerd en geconfigureerd door Decat Energy Technics uit Veurne. 

We zijn heel vereerd dat het JUNG schakelmateriaal deel mag uitmaken van dit unieke designconcept!