Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG KNX brengt sfeer in huis Tollenberg

Huis Tollenberg, een voormalige dokters­ en notariswoning in Schilde uit 1770, werd na een grondige renovatie omgetoverd tot een unieke conceptstore waarin alles rond totaalbeleving draait. In de showroom Tollenberg worden interieur, design, lifestyle en gastronomie naadloos met elkaar verweven.

Zo kreeg elke kamer, met behoud van het authentieke karakter, een eigen ‘look & feel’ waarbij stalen frames, grote glaspartijen, marmeren objecten, warme kleuraccenten en fluwelen stoffen perfect met elkaar gecombineerd werden. Daarvoor stonden de negen partners, elk met hun eigen expertise in interieur, design en lifestyle, garant.

Voor de uitwerking van het domotica concept stond de integrator Smart Living uit Hasselt in. Deze firma opteerde voor het JUNG KNX gebouwenbeheersysteem om de verlichting van het pand op een uiterst intuïtieve, flexibele en gebruiksvriendelijke manier te bedienen. Daarbij is de creatie van de diverse sferen, passend bij elke ruimte, een grote meerwaarde.

In elke ruimte komt het JUNG schakelmateriaal, gaande van schakelaars over stopcontacten tot data­aansluitpunten, volledig tot zijn recht. Een brede waaier aan JUNG KNX druktoetsten werd geïnstalleerd, steeds passend bij het eigen karakter van de ruimte. Zo ontdek je er onder meer de F40 en F50 bedieningen in de reeksen LS 990 en A creation, in diverse materialen en kleuren zoals wit, messing, antraciet… tot de reeks Les Couleurs® Le Corbusier.

Dankzij de vakkundige integratie van het JUNG KNX systeem alsook de geslaagde keuze van het JUNG schakelmateriaal door de firma Smart Living worden in de conceptstore Tollenberg design en comfort naar een nog hoger niveau getild. Huis Tollenberg is voor Smart Living dan ook de ideale referentie én tweede showroom om klanten van dit domotica concept te overtuigen.