Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Kabelmanagement in AD Delhaize Waregem

Het familiebedrijf Dewitte is met de uitbating van AD Delhaize Deinze sinds jaar en dag een gevestigde waarde in het landschap van de supermarkten. Sinds 2017 wordt AD Delhaize Waregem ook door hen geëxploiteerd. De beste supermarkt zijn op vlak van aanbod, kwaliteit, verse producten & exclusiviteit gecombineerd met een klantvriendelijke aanpak én aangename klantenbeleving blijft steevast het streefdoel van de eigenaars.

Om de klanten te Waregem ook deze state-of-the-art winkelbeleving te bieden werd beslist een volledig nieuw complex op te trekken. Met een uitbreiding van de winkeloppervlakte van 1.400m² tot 2.300m² kon zo het productaanbod aanzienlijk uitgebreid én het winkelcomfort verder geoptimaliseerd worden.

De werken werden aanvang 2021 opgestart om zo de nieuwe vestiging mid 2022 feestelijk te openen. In een dergelijk project spelen tal van technieken zoals verlichting, airco, bewakingssystemen … een prominente rol. Deze technieken dienen op eenvoudige wijze van stroom en internet voorzien te worden, wat resulteert in een steeds uitgebreidere en complexere bekabeling. Een goed doordacht en efficiënt kabelmanagement is dus een MUST!

Om de bekabeling doorheen het complex en op de parking te leiden werd gekozen voor WIBE kabelladders KHZP en geperforeerde STAGO kabelgoten KB 184. Voor het kabelmanagement in de vloer bood het PUK vloergootsysteem de geschikte oplossing. Via de vloergoten kunnen de stroom- & internetkabels eenvoudigweg van punt A naar punt B geleid worden en op de gewenste plaatsen via de vloerdozen (met afwerkingssets type UEBD 25-V E) de nodige technische aansluitingen voorzien worden. Zo werd ca. 300m vloergoot type UKR in de winkel geïnstalleerd.

Het kabelmanagement werd op vakkundige wijze geïnstalleerd door de installateursfirma Elektro Himpe uit Waregem. Mede dankzij de installatie van de gamma’s uit het Stagobel portfolio worden de dagdagelijkse boodschappen ‘a moment of fun’  in Delhaize Waregem.