Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK in garage Oostende

RAES Autogroep en RAES Autoschadebedrijf is een familiale bedrijvengroep die door de familie Raes in 1975 werd opgericht. RAES Autogroep is de officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA en Yamaha met vestigingen in Oostkamp, Brugge en Oostende.

In maart 2021 gingen de deuren open van Raes Motoren Oostende waar de merken Audi, Seat, Skoda en Yamaha onder één dak te vinden zijn. Klanten kunnen er uiteraard ook terecht voor onderhoud en herstellingen.

Teneinde alle modellen optimaal te kunnen voorstellen, de klanten alle nodige service te kunnen bieden en de onderhoudsbeurten of herstellingen vlot te laten verlopen werd een nieuw garagecomplex opgetrokken.

In deze nieuwe vestiging werd het TELETASK domoticaysteem geïnstalleerd voor de sturing van de verlichting en de poorten. Deze worden via het intuïtieve OPUS touchscreen, de gekende  iSGUI app  en de AURUS OLED touchscreens eenvoudig en snel bediend. Dankzij de ingebouwde tijdsklokken en astrofunctie van TELETASK wordt bijvoorbeeld de passende verlichting en de ventilatie doorheen het complex op het juiste tijdstip aan- of afgeschakeld of worden de poorten vergrendeld...enz.

De firma Power Control uit Oostkamp zorgde voor de vakkundige installatie van het TELETASK systeem. Door de keuze van het TELETASK systeem was de autogroep niet aan zijn proefstuk toe. De voorbije jaren werden immers de andere filialen van de groep met TELETASK domotica uitgerust, en dit tot grote tevredenheid van de eigenaars en filiaalleiders.