Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Kabelmanagement & TELETASK in JATI & KEBON Furniture

Jati & Kebon Furniture is producent en distributeur van stijlvol én betaalbaar buitenmeubilair waarmee ze van de tuin en buitenleefruimtes een comfortabele en inspirerende plek maken waar het aangenaam vertoeven is. Hun assortiment omvat loungebanken, eettafels & stoelen, banken, ligzetels en accessoires – kortom alles voor een functionele en aantrekkelijke buitenleefruimte. Het Jati & Kebon assortiment wordt gekenmerkt door een premium kwaliteit van duurzame materialen die het hoogste comfort bieden. Daarenboven is het design puur Belgisch. Het Jati & Kebon tuinassortiment wordt verkocht in meer dan 30 landen wereldwijd.

Het bedrijf heeft eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië waar ca. 350 mensen tewerkgesteld zijn. Vorig jaar opende Jati & Kebon in het Industriepark De Prijkels à Nazareth een nieuw hoofdkwartier waar de verschillende activiteiten zoals verkoopadministratie, opslag, distributie … gecentraliseerd zijn.

Voor de integratie van de diverse technieken doorheen dit nieuwe complex opteerde Davy Verstuyft, zaakvoerder van de installateursfirma NV Verstuyft-Lanssens uit Aalter, voor diverse gamma’s uit het Stagobel portfolio. Zo werd in de fotostudio diverse MENNEKES AMAXX contactdooscombinaties geplaatst die op eenvoudige wijze de nodige aansluitingen voor de fotoapparatuur voorzien.

Het PUK vloergootsysteem met de vloergoten en -dozen werd dan weer voorzien in de kantoren en vergaderruimtes. De vloerdozen werden op vakkundige wijzen zowel in het tapijt als de polybeton afwerking ingebouwd.

Voor DUCTEL wandgoten werd gekozen om de stroom- en databekabeling in de kantoren en toonzaal doorheen de ruimtes te leiden.

Het TELETASK domoticasysteem stuurt de verlichting en de zonwering doorheen het gebouw. Een Tunable White sturing wordt toegepast in de kantoren; in de showroom kan afhankelijk van de situatie de juiste sfeer gekozen worden. De bediening gebeurt via diverse AURUS touchpanelen. Voor de centrale visualisatie werd een MAIOR touchscreen geïnstalleerd. Op deze MAIOR werden naast de bediening van de verlichting en de screens ook de beelden van het camerasysteem gekoppeld zodat camerabeelden van diverse ruimtes (bv. het magazijn) geconsulteerd kunnen worden.

In de project werden ook 4 AMEDIO® laadzuilen van MENNEKES geïnstalleerd. Lees meer