Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

STAGO kabelgoten in de productiehallen van Bosch Tienen

De firma Bosch is al sedert 1907 in België gevestigd. De Bosch Groep telt in België ongeveer 1.400 medewerkers. De belangrijkste locaties bevinden zich in Tienen, Anderlecht en Mechelen. Bosch België vertegenwoordigt een omzet van € 752 miljoen.

De producten en diensten van Bosch zorgen voor comfort in de wagen, thuis en op het werk. Zonder dat we er ons van bewust zijn, maakt de Bosch-technologie deel uit van het dagelijkse leven. Zo ontwikkelt Bosch slimme mobiliteitsoplossingen op het gebied van hardware, software en diensten. Een voorbeeld hiervan zijn ADAS of Advanced Driver Assistance Systems (rijhulpsystemen) die de veiligheid en het rijcomfort verhogen.

Ook in onze thuisomgeving zorgt Bosch voor het nodige comfort: de Bosch huishoudelektro of het tuingereedschap zijn slechts enkele voorbeelden. Daarnaast spelen de Bosch ontwikkelingen in de industriële sector een prominente rol: de oplossingen voor fabrieksautomatisering worden vaak toegepast.

In de vestiging Bosch Tienen, die instaat voor de productie van ruitenwissers, zijn ca. 700 mensen tewerkgesteld. Voor het relighting project van de productiehallen wordt de traditionele verlichting vervangen door LED, waardoor de verlichtingskosten aanzienlijk gereduceerd worden.

Om dit relighting project te realiseren is een degelijke infrastructuur voor de geleiding van de stroomkabels enerzijds en de bevestiging van de LED verlichtingsarmaturen anderzijds een absolute voorwaarde. Daarom werd gekozen voor de STAGO kabelgoten KG 281. De keuze viel op deze kabelgoot omwille van haar stevigheid, flexibiliteit en montagevriendelijkheid waardoor een snelle en probleemloze installatie gegarandeerd wordt. Dankzij de dubbele overboord is de KG 281 extra stevig en worden kwetsuren bij montage voorkomen.

Stagobel is trots dat mede dankzij haar robuust STAGO kabelgootsysteem de Bosch productiehallen in Tienen perfect uitgelicht worden.