Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK zorgt voor comfort in vakantiewoningen Den Akker te Mol

Vakantiewoningen Den Akker bieden hun gasten een deugddoende vakantie aan op een actief akkerbouwbedrijf gelegen te Mol, waar o.a. gras, maïs, aardappelen en kruiden geteeld worden. Sinds 2021 is het landbouwbedrijf uitgebreid met hoevetoerisme: drie vakantiewoningen werden opgetrokken waar een verblijf in een aangename omgeving en een gezellige vakantiesfeer mogelijk wordt. Een unieke locatie om vergaderingen, educatieve activiteiten, teambuildings, recepties, kleinere feestjes … te organiseren. Bij Den Akker kunnen groepen van 4 t.e.m. 30 personen terecht.

De drie recent opgetrokken vakantiewoningen zijn uitgerust met alle nodige comfort. Aan dit hoge comfortniveau levert TELETASK domotica zonder twijfel een belangrijke bedrage. Zo stuurt het TELETASK domoticasysteem momenteel de verlichting, verwarming, airco, bijverwarming en toegangscontrole tot de vakantiewoningen.

De TELETASK installatie bevat o.m. een NANOS centrale en diverse AURUS OLED touchpanels waarmee de diverse technieken in de vakantiewoningen bediend kunnen worden. Dankzij de AURUS-4 TEMP wordt de klimaatregeling per temperatuurzone beheerd. Via de Proximity Readers wordt een veilige en contactloze toegangscontrole alsook een aantal bijkomende domotica-acties, zoals het  beheer van de verlichting, verwarming, gordijnen ... mogelijk.

Het TELETASK domoticasysteem biedt tal van voordelen voor de verhuurders en de gasten: zo kan voor de aankomst van de gasten de temperatuur van hun kamers vanop afstand eenvoudig ingesteld worden. Na aankomst kunnen de gasten de temperatuur alsook de HVAC via het aanwezige AURUS touchpanel naar wens aanpassen. De verwarming van de badkamer wordt ook via een AURUS paneel geregeld. Hier is een ingebouwde tijdsveiligheid voorzien die de verwarming na een ingestelde periode verlaagt. Via het TELETASK systeem kunnen de gasten via de ingestelde sferen de verlichting naar wens bedienen. Dankzij de toegangscontrole krijgen de gasten al dan niet toegang tot de verschillende ruimten. Dienen extra badges voorzien te worden, kan dit ook op eenvoudige wijze.

De installateursfirma TVL Elektro uit Kasterlee zorgde voor de vakkundige installatie en programmatie van het TELETASK systeem.