Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Stagobel kabelmanagement bij Nuyttens Automatisatie

Nuyttens Automatisatie is een dynamisch elektrobedrijf actief op de markt van de automatisatie van machines en optimalisatie van productieprocessen. Dankzij haar uitgebreide expertise  en voortdurende investering in softwareontwikkeling mag dit bedrijf zich als een expert in de optimalisatie van databeheer- & verwerking en van roboticaprojecten profileren. Hun toepasselijke slogan luidt ‘Making your automation more productive’.

Na ruim 25 jaar verhuisde de onderneming in november 2022 vanuit Waregem naar een nieuwbouw in Wielsbeke. Deze nieuwe locatie biedt extra ruimte om hun specialisatie verder uit te bouwen en te verfijnen. Daar is de ruimte voorhanden om onder meer de bordenbouwkasten zeer verfijnd voor te bereiden waardoor nog grotere, complexere projecten kunnen worden gerealiseerd.

In dit nieuwbouwcomplex werden tal van materialen uit het Stagobel gamma geïnstalleerd. Dit om de bekabeling in goede banen te leiden en de nodige stroom en internet op diverse punten te voorzien. In het magazijngedeelte zorgen de robuuste WIBE kabelladders en PEMSA kabelgoten voor een gestructureerde geleiding van alle kabels. In het kantoorgedeelte werden in de chape PUK vloergoten geïnstalleerd om de bekabeling via de vloer naar de voorziene aftakpunten te geleiden. Installateur Elektro Bart Vansimaeys uit Koolskamp zorgde voor de vakkundige installatie van deze materialen. 

Het verhaal van het Stagobel kabelmanagement bij Nuyttens Automatisatie of hoe PUK – WIBE – PEMSA hun steentje bijdragen in de NUYTTENS totaaloplossingen voor automatisatie.