Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

AMTRON® laadstations bij brouwerij La Diôle

Voortaan kunnen bestuurders van een e-car hun voertuig opladen in de taverne La Diôle te Beloeil. Ze kunnen er genieten van een lekker biertje of een maaltijd terwijl hun auto wordt opgeladen.

De taverne ligt vlak naast de Brasserie des Carrières. Het brouwerijproject werd in 2012 door de vrienden Julien en François opgestart en wil zich focussen op regionale producten. In de aanpalende winkel kunnen naast de 6 Diôle bieren elke zaterdagochtend ook de regionale producten aangekocht worden. Sinds 2019 werd het brouwerijcomplex uitgebreid met een taverne waar lekkere gerechten geserveerd worden. Het menu varieert per seizoen en is gebaseerd op lokale producten.

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn erg belangrijk voor de zaakvoerders. Daarom hebben zij een hele reeks duurzame maatregelen genomen, zoals de installatie van 110 fotovoltaïsche panelen, de aanplant van 40 fruitbomen, de aanwezigheid van bijenkorven, enz.

Onlangs werden in samenwerking met het installatiebedrijf TB Energies de Beloeil 3 MENNEKES AMTRON® Professional oplaadstations geïnstalleerd, die gedeeltelijk gevoed worden door hun eigen fotovoltaïsche productie. Bezoekers kunnen dus hun auto opladen terwijl ze een lekkere Diôle op het terras degusteren.