Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK brengt sfeer bij Haarden De Backer

De Backer Haarden is een familiebedrijf, sinds 1982 gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van haarden. Ook de service na verkoop neemt het team met plezier voor zijn rekening.

De jongste jaren breidde het team flink uit en zo groeide ook de nood aan een grotere showroom. Daarom werd beslist op de plaats van de oorspronkelijke gebouwen een nieuwbouw op te trekken met voldoende kantoorruimte en een grote showroom die ook dienst doet als belevingsruimte. Met de aankoop van een haard koopt de klant immers een stukje gezelligheid. Het creëren van de juiste sfeer is hierbij een cruciaal aspect.

En nét bij deze sfeercreatie speelt TELETASK een belangrijke rol. Dankzij het TELETASK domoticasysteem worden de verlichting, de audio en de showroomhaarden d.m.v. diverse sferen op een intuïtieve manier gestuurd. Dit alles draagt bij tot een unieke beleving voor de bezoekers. Ook de ver­gaderruimte in het co-working-gedeelte kan bijvoorbeeld met één druk op de knop in diverse vergadermodi (aangepaste instellingen van verlichting, audio en beeldscherm) gezet worden.

Verspreid over het gebouw werden verschillende TELETASK touchscreens zoals een OLED, MAIOR, OPUS en een DIVUS TOUCHZONE voorzien.

De integratie van het TELETASK systeem werd op vakkundige manier uitge­voerd door installateur Elektro Wouters uit Beerzel. We zijn heel trots dat TELETASK een warme bijdrage kan leveren aan de ‘gloed’nieuwe haardenshowroom.