Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK in luxevilla

Teletask realiseerde een knap en uitgebreid project in de villa van Guy van Baelen, medeoprichter en eigenaar van de bekende opnamestudio's GALAXY STUDIOS in Mol.

Het gaat om een uitgebreide installatie met een Teletask Nanos centrale met 192 relais, 108 dimmers, 36 motoruitgangen, 296 digitale ingangen, 32 analoge ingangen, 6 IP camera's, 14 viervoudige
AURUS toetsenpanelen en 13 AURUSOLE D toetsenpanelen. Uiteraard is er ook een zeer gebruiksvriendelijke bediening via iPhone/iPad en PC.

 

Talrijke sensoren zijn gekoppeld : raam- en deurcontacten, branddetectie, gas- en CO-metingen, bewegingsdetectie, buitentemperatuur, vochtigheid, buitenlicht en niveau van het regenwater. Uiteraard wordt de volledige verlichting gestuurd met talrijke gedimde kringen. Door een intensief gebruik van sferen creëert men met een druk op de knop telkens een aangepaste sfeer in de woning. Dit verhoogt het comfort in belangrijke mate. De ingebouwde sensoren van de Aurus toetsenpanelen zorgen voor nauwkeurige metingen.

Tevens zijn warmtepompen, 3-weg klepregelingen, pompen met temperatuuruitlezing, vloerverwarming met 25 zones, 8 radiatoren en gashaarden op het Teletask systeem aangesloten. Ook een systeem D voor ventilatie wordt gekoppeld.

Voor de muziek is een zeer uitgebreide Nuvo installatie met 16 zones voorzien, die gekoppeld is op Teletask. In twee ruimtes is het gloednieuwe Auro 3D systeem geplaatst. Dit is een volledig nieuw ontworpen driedimensionaal audiosysteem dat ontwikkeld werd door de Galaxy Studios en dat wereldwijd aan een grote doorbraak bezig is. Kortom, een Belgische ontwikkeling om fier op te zijn !

In de tuin is een aangepaste tuinverlichting voorzien en een automatisch sproeisysteem. Ook het zwembad wordt volledig geregeld via Teletask. Verder is er een toegangscontrole voorzien met proximity leeseenheden en een vingerafdruksysteem, 4 poortsturingen met beveiligingen, automatische deursluiters, autoliftsturing en koppeling met de lift.