Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK zorgt voor extra comfort in Neos hoofdkwartier

Neos vzw is een netwerk en overkoepelende organisatie voor ondernemende senioren. Talrijke ondernemers, kaderleden en bedienden vinden hun weg naar een van de ruim 220 afdelingen, verspreid over heel Vlaanderen. Voordrachten, bedrijfsbezoeken, culturele activiteiten ... komen hier aan bod. Doel is om mensen met levenservaring verder de kans te bieden zichzelf en elkaar permanent te helpen ontplooien. Neos vzw telt meer dan 31.000 leden en een bestuursploeg van ruim 1.800 vrijwilligers.

Om dit ruime aanbod aan activiteiten in goede banen te leiden verhuisde het hoofdkwartier van Brussel naar Sint-Niklaas. In het nieuwe complex werd voor de sturing van de technieken gekozen voor het TELETASK domoticasysteem. De bediening gebeurt via de intuïtieve AURUS touchpanels en de iSGUI app. Het aansturen van de verlichting gebeurt, omwille van het comfort, in een aantal ruimtes via bewegingsmelders. In de andere ruimtes doorheen het pand gebeurt dit via de AURUS touchpanels.

Naast de verlichtingssturing werden ook de 7 airco binnenunits geïntegreerd. Hier werd de koppeling tussen TELETASK en de airco gerealiseerd via infrarood. Op die manier kan zowel de koeling als de verwarming door TELETASK bediend worden. Daarnaast is ook de toegangscontrole via een proximity reader in het TELETASK systeem geïntegreerd. Vermelden we ten slotte dat het zonnescherm aan de achtergevel in combinatie met een licht- en windsensor tevens door TELETASK domotica aangestuurd wordt.

Ook in dit project is TELETASK het kloppend hart voor de integratie van alle technieken!

Het TELETASK systeem werd op vakkundige wijze, naar algemene tevredenheid van de algemeen directeur Martin De Loose, door Melvin Willems uit Sint-Niklaas geïnstalleerd.