Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK, sfeermaker in Hotel 't Fraeyhuis

Hotel ’t Fraeyhuis is een volledig gerenoveerd, luxueus boetiekhotel, gehuisvest in een fraai historisch pand in het hartje van het befaamde Minnewaterpark te Brugge. Alle kamers, waaronder elegante suites en luxekamers, hebben een unieke inrichting en zijn voorzien van alle hedendaags comfort.

In het hotel zorgt TELETASK voor de perfecte sfeer: het domoticasysteem stuurt de verlichting, de ingestelde sferen, verwarming en airconditioning. Ook de audio wordt dankzij een koppeling met het NUVO muzieksysteem door het TELETASK systeem gestuurd.

Dankzij de geïntegreerde toegangscontrole worden de verlichting en temperatuur bij het betreden van de hotelkamer via de toegangsbadge automatisch geregeld, wat voor extra comfort zorgt. Bij het uitbadgen worden de verlichting en temperatuur opnieuw vanzelf aangepast, wat tot een efficiënt energiegebruik leidt. 

Dankzij het stijlvolle en intuïtieve AURUS OLED touchpanel en de design AURUS-4 bedieningspanelen naast het bed kunnen de gasten de verlichting, sferen en temperaturen naar wens instellen.

Het TELETASK systeem werd vakkundig geïnstalleerd door Stein De Schacht bvba uit Zedelgem.