Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK stuurt verlichting Euro-Soap

De firma Euro-Soap uit Desselgem, een gespecialiseerde groothandel in reinigings- en onderhoudsproducten, investeerde in een volledig nieuw gebouwencomplex. Daarin worden de modernste en meest energiezuinige verlichtingstechnieken toegepast en volledig gestuurd met het TELETASK domoticasysteem.

De keuze voor het Teletask domoticasysteem werd bepaald door de uitgebreide mogelijkheden om DALI en DMX aan te sturen, gecombineerd met tijdsklokken, sferen, een "alles uit" functie en de mogelijkheid tot sturing vanop een Smartphone of tablet computer.

De gevel van het gebouw wordt via de geavanceerde DMX sturing door 30 RGB armaturen verlicht. Door de ingebouwde tijdsklokken in het Teletask domoticasysteem en de sferen kan de verlichting altijd flexibel aangepast worden aan het tijdstip, de beschikbare hoeveelheid licht en het gewenste effect. In de burelen worden een tachtigtal energiezuinige LED armaturen gebruikt die aangestuurd worden door de DALI interface van Teletask. Door deze busstructuur kan de verlichting altijd aangepast worden aan de noden van het bedrijf en wordt er zeer energiezuinig gewerkt. Bovendien zorgen 200 meter LED strips op verschillende locaties in het gebouw voor een passende sfeer. In de inkomhal hangt als blikvanger een bijzonder fraaie luchter, ook geïntegreerd in het Teletask systeem.