Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK waakt over Kinderdagverblijf Het Toverbos

Het Toverbos in Mechelen is een nieuw kinderdagverblijf, waarin 49 kleintjes met de grootste zorg omringd worden.

Deze nieuwe opvanglocatie telt vijf verdiepingen. Op elke verdieping bevindt zich een speel-, verzorgings- en slaapruimte, telkens voor een andere, specifieke leeftijdsgroep. Door de afwezigheid van een grote tuin werd de bovenverdieping volledig omgetoverd tot buitenspeelruimte met open stadstuin. De peuters & kleuters kunnen er naar hartenlust - én in alle veiligheid - hun hartje ophalen.  

Voor de sturing van de verlichting van dit nieuwbouwproject werd gekozen voor het TELETASK domoticasysteem. Via de montage van een aantal AURUS OLED bedieningspanelen kan de verlichting op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier gestuurd worden. Dit AURUS OLED toetspaneel met contrastrijk OLED display is bovendien uitermate geschikt om melding en alarmen te tonen.

Veiligheid is een topprioriteit voor Het Toverbos. Om toegang tot het gebouw te verschaffen en om bepaalde zones te beveiligen wordt daarom gebruik gemaakt van de TELETASK proximity readers. Via een toegangskaart of –tag krijgt elke gebruiker bepaalde toegangsrechten toegewezen, die hem of haar toegang verstrekken tot alle of een gelimiteerd aantal zones. Het TELETASK domoticasysteem kan dankzij de iSGUI app ook vanop afstand bediend worden. Via smartphone, tablet of PC kan de zaakvoerder vanop afstand het pand opvolgen en besturen. Deze communicatie verloopt veilig en razendsnel dankzij de doorgedreven TELETASK cloud service.

Het TELETASK domoticasysteem werd vakkundig geïnstalleerd en geconfigureerd door Yves Van Immerseel.