Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Tennisclub De Rakket

Tennisclub De Rakket in Hulshout heeft onlangs een hele metamorfose ondergaan. Bij een grondige renovatie van de gebouwen werd voor de sturing van allerlei technieken beroep gedaan op het TELETASK domoticasysteem.  

Zo wordt gebruik gemaakt van de DALI verlichtingsbus die een flexibele verlichtingssturing en perfecte dimming mogelijk maakt. Ook de tijdsmeldingen voor de spelers-switch worden via het TELETASK systeem georganiseerd. Vermits de tennisterreinen per uur worden verhuurd, verwittigt het TELETASK systeem de spelers elk uur via een signaal dat het uur verstreken is. De gezellige sfeer in de cafetaria wordt mede gecreëerd dankzij TELETASK. Vermelden we tenslotte ook dat TELETASK garant staat voor de energiezuinige regeling van de verwarming in de kleedkamers.

 Het TELETASK domoticasysteem werd vakkundig geïnstalleerd en geprogrammeerd door de firma  Home Automation Service uit Herenthout. Zo verlopen de sportsessies en randactiviteiten in de meest aangename en comfortabele omstandigheden.