Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

WIBE kabelladders in Garage Van Kasteren

Garage Van Kasteren, de Volvo dealer van Waas en Dender, opende onlangs haar vernieuwde vestiging te Dendermonde. De garage kreeg een volledige facelift. Zowel de werkplaats als de showroom werden volledig vernieuwd en uitgebreid.

Het was de doelstelling van zaakvoerder Serge Wielandt om de oude garage om te toveren tot een groen gebouw. Zo werden onder meer zonnepanelen op het dak geplaatst en een warmtepomp voorzien om milieuvriendelijker te verwarmen, met een CO2-besparing van maar liefst 60%. Ook de LED verlichting doorheen het complex onderstreept de groene gedachte van het gebouw.

Om de bekabeling in goede banen te leiden, opteerde de installateursfirma ARDEEL Dirk bvba uit Gentbrugge voor de WIBE kabelladders. Deze robuuste kabelladders kunnen zowel in horizontale als in verticale opstelling geplaatst worden. Ze zijn de ideale oplossing om de kabels voor allerhande stroom- en nutsvoorzieningen doorheen het gebouw te loodsen - zowel in de open structuur van de werkplaats als onder het vals plafond in de kantoren en showroom.

Via de ca. 500 m WIBE kabelladders werd de meer dan 30.000 meter bekabeling - waaronder voedingskabels, netwerkkabels, alarmkabels, stuurkabels en de bekabeling voor de toegangscontrole - netjes doorheen het gebouw geleid. In Garage Van Kasteren vormen de WIBE kabelladders letterlijk de ruggengraat voor het kabelmanagement.