Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

WIBE kabelladders ondersteunen de productie van La Lorraine

La Lorraine Bakery Group Belgium stelt in ons land meer dan 2.000 mensen tewerk in hun fabrieken in Ninove, Erpe-Mere, Barchon, Alken, Merksem, Schoten, Fernelmont, Morlanwelz en Oostende. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ninove.

La Lorraine Bakery Group is wereldwijd aanwezig in meer dan 25 landen. Het bedrijf heeft een omzet van 744 miljoen euro en telt wereldwijd meer dan 4.000 werknemers.

Deze onderneming is al meer dan 82 jaar gepassioneerd door het bakken van brood en gebak. Hun assortiment omvat een breed scala van 1.450 producten, i.e. broden, patisserie, koffiekoeken en hartige snacks.

Onlangs is in hun vestiging in Barchon een nieuwe productielijn voor kerststronken geïnstalleerd. Voor dit project heeft het installatiebedrijf ECV Groupe Eiffage uit Grâce-Hollogne, onder leiding van projectmanager Franco Barresi, gebruik gemaakt van WIBE kabelladders voor de geleiding van de voedingskabels.

Aangezien het om een bedrijf in de voedingsindustrie gaat, werden in de hele productiehal roestvrijstalen kabelladders van WIBE geïnstalleerd om de stroomkabels naar de productielijnen te leiden. Het gebruikte type WIBE kabelladders heeft vlakke sporten met perfect uitgelijnde perforaties voor een ordelijke bevestiging en geleiding van de kabels. Dankzij hun gepatenteerde zeskantige zijbomen zijn ze ook het ideale type ladder om stofophoping in productiehallen tot een minimum te beperken.

Stagobel is zeer trots om onrechtstreeks te kunnen bijdragen aan de productie van de kerststammen van La Lorraine!