Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Teletask center

Het TELETASK downloadcenter: alle informatie en software permanent online ter beschikking:

• Bij ieder klantengesprek steeds de actuele prijslijst, documentatiefolders, leaflets, offerte vragenlijst, en nog zo veel meer, met een muisklik bij de hand.
  • Op ieder tijdstip van de dag technische ondersteuning bij de hardware installatie dankzij een TELETASK-installatiehandleiding en TELETASK-installatiechecklist.
  • De meest voorkomende programmatievragen uitgewerkt aan de hand van een praktisch voorbeeld (FAQ's).

Op zoek naar technische ondersteuning voor TELETASK? Stuur uw vraag via  teletasksupport@stagobel.be
Tijdens de kantooruren kan u ons ook bereiken op 09 381 85 00.

Buiten de kantooruren of tijdens verlofperiodes worden enkel hoogdringende vragen behandeld. Wij vragen om uw begrip hiervoor.