Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG schakelmateriaal en rookmelders

Made to touch

JUNG staat voor kwaliteitsproducten voor de elektrotechnische installatie met in het gamma onder meer schakelmateriaal in kunststof en in exclusieve materialen zoals glas, aluminium of andere metalen.

De moderne designreeks A creation legt bijzondere accenten in elke ruimte. Dit gamma heeft niet alleen een heldere, strakke vormgeving, maar is ook vervaardigd uit bijzondere materialen. U kan opteren voor kunststof of glazen afdekramen in het alpine wit of hoogglans zwart als perfecte aanvulling bij het TELETASK AURUS bedienconcept. Van druktoets tot stopcontact, van netwerkaansluiting tot USB laadstation, van WLAN access point tot inbouwradio… de mogelijkheden in de A creation designreeks zijn eindeloos.

JUNG rookmelders: dé echte levensredders

Rookmelders vormen een onmisbaar onderdeel voor een veilige thuis. Een woningbrand veroorzaakt niet alleen aanzienlijke, stoffelijke schade maar ook de kans op slachtoffers is reëel. De installatie van rookmelders in de woning is dus van cruciaal belang.

De JUNG rookmelders detecteren zowel rook als hitte en kunnen waterdamp van andere rook onderscheiden. Ze staan garant voor een lange levensduur (lithium batterij van 10 jaar), een uitstekende kwaliteit en een eenvoudige montage. De JUNG rookmelders zijn beschikbaar in diverse varianten: de ene versie functioneert als stand-alone melder; bij de andere uitvoering communiceren de melders draadloos met elkaar. In dit laatste geval treden alle melders in alarm zodra één rookmelder een detectie waarneemt.

Via een optioneel RF-relaiscontact kunnen de rookmelders met uw domoticasysteem verbonden worden. Zo kan in geval van alarm uw domotica installatie uw vluchtweg verlichten of kan u een melding op uw smartphone ontvangen. De JUNG rookmelders blijven jarenlang uw trouwe bodyguard die alarm slaat bij elke detectie van rook of hitte.

Geschreven door Danny Rogge