Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

NEW: LS 1912 in Les Couleurs® Le Corbusier

A perfect match!

De LS 1912 schakelaar in de cilindervormige uitvoering is vanaf nu beschikbaar in de kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier!

Alle 63 kleuren worden gecontroleerd en goedgekeurd door de licentiegever Les Couleurs Suisse AG. Om zo goed mogelijk te voldoen aan de prachtige oorspronkelijke keurdiepte, wordt een specifieke behandeling toegepast. Door deze schakelaars met de hand te lakken, ontstaat het speciale matte oppervlak.


Ontdek het volledige assortiment in onze e-cataloog.

LS 1912 als KNX-bediening

De combinatie van klassiek design in prachtige kleuren met geavanceerde besturingsmogelijkheden: de tuimelimpulsdrukker LS 1912. Deze oplossing biedt esthetische uitstraling én maakt tegelijk diverse toepassingsmogelijkheden binnen de intelligente gebouwautomatisering mogelijk. Zo kan deze ideale combinatie garant staan voor een smart home bediening in het klassieke interieur.

Dankzij het multiswitch-basiselement en de KNX taster interface kan de LS 1912 worden omgezet in een KNX bedienunit. De montage is in meervoudige combinaties mogelijk.

Tuimelschakelaar LS 1912

LS 1912 is het geslaagde resultaat van traditioneel vakmanschap en tijdloos design. Naast functionaliteit staat deze tuimelschakelaar ook garant voor een esthetische touch in het interieur.

  • De naam verwijst naar het oprichtingsjaar van JUNG
  • Een knipoog naar het verleden
  • Eenvoudig te bedienen
  • Uitvoering in een hoogwaardige selectie van metalen zoals aluminium, roestvrijstaal, messing en glanzend chroom

Klik hier om meer te weten over deze schakelaar.

Les Couleurs® Le Corbusier

Le Corbusier, één van de belangrijkste architecten van de 20e eeuw, ontwikkelde een opmerkelijk kleurensysteem voor (binnenhuis)architecten en designers, bestaande uit 63 kleuren. Ieder kleur binnen dit palet kan steeds gecombineerd worden met alle andere kleuren.

Deze tijdloze kleurvarianten zijn ook op vandaag nog steeds actueel en een bron van inspiratie voor de kleurvormgeving van allerlei ontwerpen.

Meer info over Les Coulers® Le Corbusier? Klik hier!

Geschreven door Danny Rogge