Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

De distributie van energie en gegevens.

"De industrie" is een breed begrip waarachter een grote verscheidenheid van verschillende bedrijfsvormen schuil gaan. Ondanks de grote diversiteit is er steeds één constante: de distributie van energie en data is voor elk industrieel bedrijf van het allergrootste belang.

Aanvullend op de veilige en flexibele stroomtoevoer op elk punt van het industrieel proces wordt de vraag naar intelligente netwerken die de die bedrijfsonderdelen via dataverbindingen met elkaar verbinden, steeds groter. Daarom zijn vandaag stroom- en datakabels twee belangrijke componenten in een moderne industriële installaties.

Of het nu gaat over nieuwbouw van productiehallen, om aanpassingen in de bestaande industriële gebouwen of voor de productietechnologie: onze kwaliteit is de referentie voor alle prestatievereisten! Speciale, op maat gemaakte oplossingen voor individuele eisen vormen een  onderdeel van de dagelijkse MENNEKES activiteiten. Ons technisch verkoopteam staat altijd voor u klaar om advies en ondersteuning rond het MENNEKES gamma te verstrekken.