Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

LS 990

50 jaar LS 990

Tijdloos sinds 1968. LS 990 is de klassieker onder de vlakke schakelaars: hoewel hij al sinds 1968 op de markt is, inspireert hij ook 50 jaar later nog onverminderd met zijn tijdloze elegantie. Met de esthetiek van zijn verkleinde vorm, de grote gebruiksvriendelijkheid door het vlakke oppervlak en zijn onmiskenbare opbouw is hij tot op de dag van vandaag geliefd bij zowel architecten als opdrachtgevers.

LS range

De schakelaars uit de LS range beloven tijdloze elegantie. De rechtlijnige en vierkante vorm met smalle of met brede ramen en van superieure materialen past zich netjes in iedere ruimte in.

LS 990 IN KUNSTSTOF

De kern van de schakelaar is de tijdloze LS 990 met zijn zuivere vormgeving. Smalle ramen en maximaal gebruikerscomfort zijn zijn karakteristieken.

LS 1912

Met verwijzing naar de JUNG schakelaar uit de beginjaren maakt de tuimelschakelaar LS 1912 het mechanisme van het schakelen tot een nieuwe ervaring.

LS 990 IN ECHT METAAL

De metaaluitvoeringen hebben de kwaliteit van echt metaal. Zo wordt de schakelaar een tijdloos stijlelement.

LS 990 LES COULEURS® LE CORBUSIER

LS 990 – een klassieker bekent kleur.

LS ZERO

Verheven boven de tijdsgeest, niet gebonden aan trends.

LS CUBE

De tijdloze JUNG schakelaar biedt ook voor de opbouwinstallatie mogelijkheden voor een eenduidige en stijlvolle vormgeving.